The Fresh Collection Travel is nu online!

Punt Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u tevreden bent met je aankoop bij Le Marais!
Is de aankoop niet zoals verwacht of wil je een andere maat? Geen probleem! U kunt het artikel met de originele labels binnen 45 dagen omruilen of retourneren. Ook een afgeprijsd artikel. Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Natuurlijk mag u de kleding wel eerst passen. U kunt gebruik maken van onze Snelle Gratis Omruilservice of het pakketje retourneren.

Punt Verkeerd artikel ontvangen?

Wij verwerken uw bestelling met veel zorg. Toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een artikel ontvangen dat u niet heeft besteld? Mail dan naar info@le-marais.nl en we zorgen dat je snel en uiteraard kosteloos het juiste artikel ontvangt!

Punt Garantie

Op al onze artikelen krijgt u gewoon de wettelijke garantie. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten die u heeft als consument. Neem voordat u het artikel retour stuurt, contact op met onze klantenservice via info@le-marais.nl. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening!

Punt Tevredenheidsgarantie

Heeft u een klacht over een artikel of over onze service? Mail gewoon even naar info@le-marais.nl en we lossen het zo snel mogelijk op. Altijd! 

Back to top
  Loading...

Bonjour! Helaas heb je een te oude browser om onze hippe site volledig te kunnen zien ;) Je kunt het beste je browser updaten!