The Fresh Collection Travel is nu online!

Wij geven aan Linda Foundation

Linda Foundation

Bij Le Marais vinden we het belangrijk om te delen. Het delen van inspiratie, humor, mooie verhalen, maar ook delen in dingen die minder leuk zijn. Daarom hebben wij ons verbonden aan de LINDA. foudation.

In 
Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Steeds meer ouders kunnen de maandelijkse rekeningen niet meer voldoen en moeten een beroep doen op de schuldsanering. De Voedselbank kan het aantal aanvragen voor eten nauwelijks aan en het aantal hulpaanvragen voor bijzondere bijstand neemt toe. Linda de Mol richtte daarom de LINDA.foundation op en steunt deze gezinnen. Dat kan ze uiteraard niet alleen, daar heeft ze hulp bij nodig, van bedrijven zoals Le Marais, van u.

Daarom onze commitment om per verkocht jurkje 
een donatie aan de LINDA.foundation te doen. Dus wanneer u een prachtig jurkje koopt van Le Marais weet u zeker dat u daarmee deelt en bijdraagt aan dit fantastische doel. Wilt u meer weten over de LINDA.foundation, kijk dan op www.lindafoundation.nl.

Back to top
  Loading...

Bonjour! Helaas heb je een te oude browser om onze hippe site volledig te kunnen zien ;) Je kunt het beste je browser updaten!