The Fresh Collection Travel is nu online!

About Le Marais

Vrouwen zijn multitaskers, het is onvoorstelbaar wat zij allemaal voor elkaar krijgen op een dag. Vergaderingen, kids, een receptie, borrel, businesstrip, met de hond het bos in en ondertussen ook nog alle waardevolle vriendschappen onderhouden. Vrouwen lijken het met gemak te combineren. Zo knap, zo sterk, wat een inspiratiebronnen!

Bij Le Marais zijn we trots op deze vrouwen! Omdat we als geen ander begrijpen dat een vrouw in alle hectiek van de dag geen tijd heeft om zich zorgen te maken over haar kleding, ontwerpen we speciaal voor haar de prachtigste jurkjes gemaakt van de mooiste Italiaanse stoffen. Jurkjes met een goede pasvorm, stijlvol en vrouwelijk. Jurkjes die niet kreuken en heerlijk dragen. Dat kan dus van het to-do lijstje!Voor de introductie van Le Marais fotografeerde Isa Hoes 4 inspirerende vrouwen in 4 inspirerende jurkjes. Vrouwen die met hun levenshouding een inspiratiebron voor andere vrouwen zijn. Naast Inge de Bruijn poseerden ook Maggie Feng, CEO van het Wittenborg University, Nicole Koster, Communicatie Manager van VodafoneZiggo en de jongste pilote van Nederland; Jasmijn van Waalwijk van Doorn, in een Le Marais jurkje. Ook achter de camera zochten we inspiratie. Isa Hoes paste daarom in alle opzichten perfect in het plaatje. Wat een heerlijke energie heeft deze vrouw! Haar foto's tonen de power van onze modellen inclusief hun prachtige vrouwelijke charme!Le Marais
 Le MaraisLe Marais
Back to top
  Loading...

Bonjour! Helaas heb je een te oude browser om onze hippe site volledig te kunnen zien ;) Je kunt het beste je browser updaten!